top of page

Maak kennis met Temple Trading Hygiene Solutions

 

Met ervaring van meer dan 15 jaar heeft Temple Trading zich met succes gevestigd als een toonaangevende totaalleverancier van hygiëneproducten, professionele reinigingsmiddelen en disposables. Gedurende deze periode hebben we een brede expertise ontwikkeld die ons in staat stelt om diverse sectoren te bedienen, waaronder de horeca, zorg, medische sector, onderwijs, bedrijfsleven, sportverenigingen en campings.

 

Ons eigen magazijn, waar een aanzienlijk deel van ons uitgebreide assortiment op voorraad ligt, vormt de ruggengraat van onze efficiënte logistiek, waardoor we snelle leveringen kunnen garanderen. Dit stelt ons in staat om snel en adequaat te reageren op de uiteenlopende behoeften van onze diverse klantenkring.

 

Een bijzonder aspect van onze dienstverlening is dat de meeste dispensers op bruikleenbasis worden verstrekt, waardoor u geen financiële investering hoeft te doen dankzij ons bruikleencontract. Dit biedt niet alleen financieel voordeel en gemak, maar onderstreept ook onze toewijding aan klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

 

Bovendien zijn veel van onze papieren vullingen voorzien van het ecolabel certificaat of het FSC keurmerk, waarmee we onze betrokkenheid bij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid benadrukken. 

 

Onze diepgaande productkennis vormt de basis voor uitstekend advies, waarbij we u begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van hygiëneproducten en benodigdheden. Met een uitgebreid assortiment staan we garant voor alle benodigdheden om een schone en hygiënische omgeving te waarborgen, wat van cruciaal belang is voor diverse industrieën. Naast producten bieden we ook de mogelijkheid om op maat gemaakte hygiëneplannen volgens de HACCP normen op te stellen. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en een uitgebreide oplossing te bieden.

 

Voor vrijblijvend advies en verdere informatie staan wij altijd tot uw beschikking. We nemen graag de tijd om met u mee te denken en u te assisteren bij het vinden van oplossingen die perfect aansluiten op uw unieke wensen en eisen. U kunt met volle vertrouwen rekenen op Temple Trading als uw betrouwbare partner in hygiëne en professionele reiniging. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaande button.

 

 

bottom of page